Alquran perlu berguru.

By October 24, 2018Blog, QURAN, Quranic Hajj

Alquran perlu berguru.
In shaa Allah kami team di FormulaMasa.com akan menaja anda yang serius untuk berguru. Ada 7 guru yang telah saya pilih. Semua bagus. In shaa Allah. Ada 210 orang yang akan dipilih.
.
Saya hanya bawa anda kepada Alquran sahaja. Ia ada dalam Quranic Time and activities management. Yg saya kongsikan adalah MASA. disitu ada amal Alquran. Teknikal Alquran? Tetap anda perlu berguru..
.
Sudah berguru.. Guru menyampaikan sahaja. Guru tetap tidak boleh berikan hidayah. Hidayah milik Allah kepada yang Mahu. Maka SETIAP DARI KITA TETAP PERLU USAHAKAN UNTUK MERAIH UPGRADED HIDAYAH ITU. Sendiri Drive Your Life with Alquran. No one can help.
.
Yang kita perlukan adalah Allah. Allahuakbar!
.
Dah ada Alquran, ke mana mana pun PASTI ALLAH PANDU.. Kerana seluruh alam dipenuhi cinta Allah.. Al-Mulk 67:15
.
Dia lah yang menjadikan bumi bagi kamu: mudah digunakan, maka berjalanlah di merata-rata ceruk rantaunya, serta makanlah dari rezeki yang dikurniakan Allah; dan (ingatlah), kepada Allah jualah (tempat kembali kamu sesudah) dibangkitkan hidup semula; (maka hargailah nikmatNya dan takutilah kemurkaanNya).
.
#QuranicBackpacking
#HajiSelepasHaji
.
Nantikan pengumuman seterusnya tentang tajaan berguru teknikal Alquran. Bagaimana untuk faham Alquran. Iaitu tadabbur. In shaa Allah
.
Ya diizinkan share, kita sama sama manfaatkan dengan orang lain ya
.
#HusnaHaron
#FormulaMasa.com
#QuranicLifestyle
#QuranForever
#Sendiri

HusnaHaron

About HusnaHaron

Leave a Reply