Skip to main content

Assalamualaikum Hai saya Puan Adilah Khairi. Perjalanan hidup saya bermula sebagai seorang suri rumah yang sudah pun lengkap segalanya. Alhamdulillah, Allah kurniakan saya keluarga yang serba lengkap. Saya mencari sesuatu. Saya mahukan wang hasil usaha saya sendiri.

Namun, saya tewas dengan masa. Bila sertai program Full Timerevamp, Allah izinkan saya nampak apa perubahan yang harus saya lakukan Hingga saya mula boleh menjemput rezeki datang kepada saya. Melalui pelbagai sungai rezeki. Dan yang lebih mengujakan, setiap orang yang saya bantu melalui produk saya, semuanya diperkenalkan tentang Allah.

Jomlah bersama dengan kumpulan saya untuk sebarkan Alquran melalui program FormulaMasa. In shaa Allah ada revision apa yang telah kita pelajari dalam seminar. Bukan sekadar mengajak orang kepada Allah melalui seminar. Tetapi kita difahamkan ilmu seminar sepanjang proses kita ajak orang ini.

Saya bahagia membantu Walaupun saya berada di sabah, Saya mahu membantu anda yang mempunyai latar belakang yang lebih kurang sama dengan saya.

« of 3 »