Skip to main content

Ramai pula yang PM saya..

By March 15, 2017Blog, Didik Anak, QURAN

Ramai pula yang PM saya..macam mana nak ajar anak alquran..sebab SIDE EFFECT nya adalah kita yang akan rasa lebih wow connected, kalau kena dengan system masa dan 165.. Tapi, maaf, penat nak Reply sorang2..
.
Aci tak saya tulis ebook je. simple,free pasal formula parenting saya. kalau nak.. komen “saya mahu sangat! “.. Dan klik Share . kalau lebih 300 orang..berbaloilah nak bagi free..almaklum, saya tengah pack jadual shooting.
.
Saya cubalah selit masa saya… Utk tulis ebook tu.
.
P/s video ni.. Masa kami Kat hotel. So guna apa2 yg ada aja utk faham surah al fil. Kaabah dummy je yg hitam kuning tu. Ammar tengah buat burung ababil… Yg Best bila ajar anak alquran adalah masa proses tadabbur… Aplikasi ayat alquran ikut keadaan mereka sebagai kanak2.. Yg ni in shaa Allah paling senang, bagi yang baru nak bermula.. Berbanding ajar teknikal alquran, yang perlukan kesabaran yg lebih tinggi. Yg utama kalau nak, pasti ada jalan.. Kan?
.
OK.. Sila komen “saya mahu sangat!” dan Share ya.. Kot kot ada orang lain nak juga… Dan sementara tunggu boleh lah Join fb group Quran Lifestyle.. Kat situ pun ada banyak Tips Quran yg saya share

HusnaHaron

Leave a Reply