Skip to main content

JATUH CINTA LAGI DAN LAGI DENGAN TAJWID (siri 3 of 4)

By April 13, 2018June 21st, 2018Blog, S - Spiritual

JATUH CINTA LAGI DAN LAGI DENGAN TAJWID (siri 3 of 4)
.
Bila membaca Alquran dengan tajwid, bacaan itu sendiri akan menggetarkan sel sel badan secara berkala. Kadar dengung, panjang, tarik nafas, integrasi antara otak, suara, getaran sel sel dalam badan sangat mempengaruhi kesihatan.
.
Terdapat banyak kajian yg dilakukan mengesahkan bahawa..bacaan Quran mempengaruhi kesihatan.
.
Hatta ada sebuah klinik di Kedah, menggunakan bacaan Alquran utk di amplify kan menggunakan 1 device utk menyembuhkan penyakit. Bacaan Alquran itu haruslah dibacakan dengan upgraded tajwid. Device itu berbentuk seperti ultra sound.
.
Apabila Husna ada sakit sikit sikit.. Husna akan bacakan Alquran dahulu. Dengan upgraded tajwid. Dengan bermohon kepada Allah utk sembuhkan. Hanya Allah yg mempunyai kuasa Syifa. Alhamdulillah.. It works so much. Tahukah anda bahawa di middle East, mereka hanya berjumpa dengan doktor selepas berusaha dengan Quran!
.
Maaf.. Husna tidak reti nak rawat orang… Tapi bila Husna pernah sakit, dan Allah izinkan disembuhkan dengan bacaan alquran upgraded tajwid.. Husna semakin percaya terhadap Alquran..
.
Since then.. Husna tidak pernah berhenti pelajari tajwid. Apabila belajar tajwid, Husna hanya fokuskan kepada agar bacaan betul. Usah tanya bab hukum dan nama tajwid… tak pandai lagi..
.
Terkadang Husna merasakan bahawa dengan Alquran, banyak rezeki dapat…banyak juga penjimatan hebat dapat..banyak pula boleh disedekahkan.
.
Jemputlah utk belajar tajwid…. Ada 10238 kelebihan side effects!
.
Benar Alquran itu mudah (surah alqamar). Malah kehidupan kita banyak sangat dipermudahkan dengan Alquran. Janganlah melihat Alquran dari sudut teknikal tajwid yg banyak peraturan itu…
.
Sila lah stalk Facebook Husna Haron utk ketahui Quranic Lifestyle….
.
Ya. Diizinkan utk Share…

HusnaHaron

Leave a Reply