Assalamualaikum dan Salam Sejahtera  wahai Jiwa yang mulia !

Terima kasih kerana telah mendaftar sebagai peserta Seminar FULL TIME REVAMP  (FTR) pada 19,20 & 21 JULAI 2019 (Jumaat, Sabtu & Ahad) di Rimba Kalong Eco Resort, Ulu Yam  .

Istimewa buat anda yang SUPER DUPER SIBUK dalam urusan seharian dalam masa mahu consistent dengan Quran ,malahan gila kemaruk dan setiap masa dengan Quran.

Seminar 3 hari, FOKUS kepada PENGURUSAN MASA MENGGUNAKAN AL-QURAN untuk orang yang super sibuk dalam urusan seharian. Puan Husna tak sabar nak berkongsi topik hangat dengan Anda dalam seminar FTR  nanti.

5 perkara yang anda WAJIB Tahu dan lakukan sebelum hadir ke Seminar FTR

1

Pendaftaran selepas tarikh 16 Julai akan mendapat seat Diamond dengan tambahan RM 50.

===REFUND POLICY===

sekiranya anda tidak memaklumkan tentang ketidakhadiran anda dalam tempoh 3 hari SEBELUM seminar kepada pihak kami, Wang tidak dapat dikembalikan

# alternatif 1, sila cari pengganti untuk jadi peserta. Refund melalui peserta ganti.

# alternatif 2 : untuk penggantian yang dimaklumkan 5 hari sebelum seminar, anda boleh bawa ke program yang akan datang 100%.

Sekiranya dimaklumkan pada hari seminar, wang yang dapat di bawa ke hadapan adalah 60% sahaja. Dan next seminar perlu tambah perbezaan harga.

2

Join “Big Family” Formula Masa di Facebook Husna Haron untuk mendapatkan info terkini, aktikel, motivasi dan pelbagai info yang menarik.

Anda  wajib click  butang biru dibawah dan follow   Facebook Husna Haron

 


FOLLOW FB HUSNA HARON

3

Sila jawab soalan di Online Questionnaire ini bagi memudahkan Puan Husna mengenali rutin kehidupan harian Anda dan lebih mudah untuk Puan Husna bantu dalam Seminar FTR nanti.

Anda  wajib click butang berwarna merah ini dibawah dan isi maklumat lengkap di Online Questionnaire ini.


KLIK UNTUK ONLINE QUESTIONNAIRE

4

Pendaftaran bermula seawal jam 7.00 pagi sehingga 7.30 pagi. Pintu akan ditutup tepat jam 7.45 pagi. Sila tepati masa yang telah ditetapkan.

Sebagai persiapan awal, dilampirkan maklumat untuk perancangan awal dan tindakan Anda sebelum datang ke Seminar FTR.

Seorang penuntut ilmu yang cemerlang sentiasa fokus, bersiap sedia dan memberi komitmen 100% untuk berjaya. Kegagalan mengikut panduan yang diberikan boleh menyebabkan  Anda gagal sebelum program bermula.

Klik butang berwarna kuning ini dibawah untuk dapatkan
MAKLUMAT SEMINAR FTR.


KLIK UNTUK DAPATKAN MAKLUMAT FTR

5

Seminar FTR ini kemungkinan akan tamat pada jam 7.00pm. Anda dinasihatkan untuk berada di dalam dewan sehingga program tamat bagi mengelakkan terlepas Formula, Tips, Topik, Success Story yang Puan Husna akan kongsikan dalam Seminar