Skip to main content

PENDAFTARAN

a) Pendaftaran

terima kasih di atas pembayaran 🙂 Pihak FormulaMasa.com (syarikat penceramah) akan mengesahkan pembayaran tersebut ya. Sementara itu, Cik Puan/ Tuan boleh lah mengisi borang daftar & questionnaire  yang mengandungi soalan kaji selidik untuk kami lebih memahami anda. Masa yang diambil adalah 15 minit sahaja. Dimohon untuk diisi secepat mungkin kerana Penceramah Pn Husna Haron akan menggunakan maklumat ini untuk customize kan kandungan seminar. Sekiranya lambat, maklumat anda tidak dapat diproses. Jangan risau ya, kerana hanya Pn Husna Haron sahaja yang boleh melihat maklumat ini. Ia dirahsiakan. In Shaa Allah.

b) Notis penting.

– Anda disarankan untuk download homework kerana ia teramat membantu untuk anda customize kan impian, kewangan dan rutin masa anda.

– Kami mohon maaf kerana anak (-anak) tidak dibenarkan untuk dibawa bersama. kami harapkan agar anda dipermudahkan untuk menguruskan keperluan anak dan tanggungjawab anda sebelum ke seminar. Sekiranya, anda harus membawa anak, sila bawa bersama penjaga. Mereka akan duduk di luar dewan seminar.

Sila klik di sini untuk
– link ke online questionnaire
Dan
– link untuk download homework seminar
(link)

Terima kasih!. Kami akan hubungi anda lagi sebelum seminar berlangsung.