was successfully added to your cart.

Category

Personal Coaching

PERSONAL COACHING DAN JEMPUTAN SEMINAR.. .

By | Blog, I - Ilmu, M - Me Time, Personal Coaching | No Comments

PERSONAL COACHING DAN JEMPUTAN SEMINAR.. . Allahuakbar! Terima kasih di atas kepercayaannya. Tiada daya dan upaya melainkan bantuan Allah semata-mata. Apa jua yg saya kongsikan di seminar, Facebook, website semuanya berlaku dengan izin Allah. Memberikan Abundance of Ilham melalui kalamNya Alquran kepada diri saya yang serba jahil… . Saya mohon…

Read More

PERSONAL COACHING DR PAKAR

By | Blog, Ibu Bekerja, Personal Coaching, S - Spiritual | No Comments

PERSONAL COACHING DR PAKAR . Doktor pakar yang masa tidak menentu dengan operation dan kecemasan.. Maka, beliau tiada cuti panjang, tiada tidur yang cukup, dan sentiasa berada dalam Standby mode. . Berdasarkan coaching yang lepas..beberapa action plan telah diberikan. Subhanallah.. Sungguh pantas beliau bertindak… . Saya katakan kepada beliau.. Berdasarkan…

Read More

Bila kita tak tahu..

By | Blog, Personal Coaching, QURAN | No Comments

Tak faham.. Apa masalah yg kita sedang harung ni, kita akan jadi SLOW.. Bertimpa2 pula problems… Lagi teruk, jadi bengang.. Lost.. Duit tak cukup.. Asyik penat je.. Ehh.. 20 combo problems lah… Macam mana nak faham apa sebenarnya yg terjadi..? Dan dapatkan Action plan utk keluar dari masalah itu? …..

Read More

Personal coaching Hari ini luar biasa…

By | Blog, Personal Coaching | No Comments

Rentetan dari Personal coaching pertama… Lelaki ini mengalami perubahan Spiritual yang drastik.. Miracles happen everyday.. Pelbagai guru dihantar kepada beliau.. Urusan kerja beliau banyak dipermudahkan… Pertolongan demi pertolongan beliau terima dari Allah… Beliau rasa Overwhelm dengan perubahan drastik hidup beliau. Beliau mahu semua nikmat itu dijaga.. Namun, beliau tak tahu…

Read More

Soalan favourite bila Personal Coaching

By | Blog, Didik Anak, Ibu Bekerja, Personal Coaching | No Comments

“Saya nak berhenti kerja. Nak jaga sendiri anak2. Nak ajar anak alquran.. Homeschooling.. Masak.. Motor skills.. Mental arithmetic.. Arts.. Saya tak suka dgn b=&_+/4%)1=+/……macam mana puan? ” . Saya selalu jawab selepas audit 165 client.. Kerana dari situ lebih mudah utk berikan jawapan berdasarkan kekuatan dan kelemahan masing2. TIADA FIXED…

Read More

Dari Usia 38 tahun menjanda

By | Blog, Personal Coaching | No Comments

Anak 7. Suri rumah. Tidak bekerja. Anak2 siap boleh belajar masuk Uni dan belajar di luar negara.. Soalan saya pada beliau “sepanjang arwah meninggal, makcik tak bekerja?? Habis macam mana sara anak2 ramai siap boleh belajar tinggi?” . Makcik ni menjawab.. “kuatkan pergantungan kepada Allah.. Solat jangan sesekali tinggal. Tambah…

Read More

Kali ni berbeza…

By | Blog, Personal Coaching, QURAN | No Comments

Small group coaching yg Datang dari orang yang sudah “Time freedom”. Tiada lagi berkejaran dengan kerjaya atau membesarkan anak2. Mereka mahu saya kongsikan bagaimana mahu Engage dengan Quran. Berinteraksi dengan Quran. Alhamdulillah, mereka sudah selalu membaca alquran. . Apa yang saya perhatikan, mereka yang membaca alquran dengan niat yang BENAR…..

Read More

Sejak kebelakangan ni kan…

By | Blog, I - Ilmu, Personal Coaching | No Comments

Yg datang Personal Coaching, BUKAN MASALAH TIADA ILMU. tapi ilmu banyak sangat, dan tiada masa nak amalkan ilmu tu. Sampailah ilmu tu berkarat dan dilupakan. Pelaburan utk ilmu tu nampak gayanya tidak memberikan hasil. . U NEED TimeREVAMP… synchronise kan ilmu, masa, kewangan, impian.. Dunia dan akhirat. Menggunakan kehebatan alquran….

Read More