Category

S – Spiritual

Mufti Menk – Feeling Sad

By S - SpiritualNo Comments

Jom! kita tengok sama- sama. Ambil point penting dan terus amalkan dalam kehidupan kita. kalau ada hati nak download video ni, boleh pergi ke YouTube Mufti Menk (sila klik) dan Copy paste kan Embeded code kat situ kat YouTube Downloader  : RINGKASAN CERAMAH  1-Tiap yang bernyawa pasti diuji Allah 2-Allah…

Read More

Dr Azizan Osman – Bangkit

By S - SpiritualNo Comments

Jom! kita tengok sama- sama. Ambil point penting dan terus amalkan dalam kehidupan kita. kalau ada hati nak download video ni, boleh pergi ke YouTube Dr. Azizan Osman (sila klik) dan Copy paste kan Embeded code kat situ kat YouTube Downloader  : RINGKASAN CERAMAH DR. AZIZAN OSMAN 1-Bangkit tak semudah…

Read More

Prof Dr Muhaya – Reset Minda Ibubapa

By S - SpiritualNo Comments

Hari ni, saya rasa sangat down being a parent yang “kurang bersedia”.. Kadang-kadang kita termarah anak Kadang-kadang bila anak bergaduh, kita cuba jadi hakim tetapi tersilap pula nilaiannya Kadang-kadang kita berprasangka terhadap anak sendiri (nauzubillah) Kadang-kadang kita sibuk dengan kerja, lupa nak doakan anak walaupun hanya sedekah alfatihah Kadang-kadang kita…

Read More