was successfully added to your cart.

Category

Aktiviti FormulaMasa

PERSONAL COACHING..

By | Aktiviti FormulaMasa, Blog | No Comments

PERSONAL COACHING.. . Setiap orang semuanya unik. Tiada fixed solution. kerana hanya Allah sahaja yg Maha Mengetahui apa yg harus dilalui oleh setiap jiwa… . Klien hari ini sudah menyertai Timerevamp lebih 5kali. Sangat suka recharge. Bila diperhatikan coaching form.. TIADA MASALAH YG BESAR dihadapi beliau.. . #HusnaHaron : apa…

Read More

Marathon..

By | Aktiviti FormulaMasa, Blog, S - Spiritual | No Comments

Dalam banyak banyak jenis workout.. I still can’t get why people in love so much with running… Marathon.. I can do HIIT, circuit training.. Tabata.. . Running? Err takat 5km boleh lah.. Alquran pun mcm tu… Access kepada pintu pintu Alquran berbeza ikut setiap individu. Ada yg in love kerana…

Read More

APAKAH SAYA MENJUAL AGAMA?

By | Aktiviti FormulaMasa, Blog, S - Spiritual | No Comments

APAKAH SAYA MENJUAL AGAMA? . Saya study background SETIAP peserta seminar TimeREVAMP melalui online questionnaire. Maka, setiap seminar TimeREVAMP tidak sama. Peserta TimeREVAMP bayar utk content customize Time Management ini. Quran Connection? Quranic Lifestyle? Yg ni adalah premium complimentary. Saya tidak charge yg ini. ALQURAN TERLALU BERNILAI…dan saya tidak boleh…

Read More

RASA BERSALAH, PERANG MASA, KERJAYA

By | Aktiviti FormulaMasa, Blog, S - Spiritual, Sharing is Caring | No Comments

RASA BERSALAH, PERANG MASA, KERJAYA . majoriti wanita bekerjaya melalui perkara ini. Fokus kerja, rasa bersalah pula kerana tumpuan di rumah sgt minima. Penat pula tu. Nak berhenti kerja? Ohhh lagi susah kerana keperluan kewangan begitu menyempitkan dada. Lantas, wanita bekerjaya terpaksa harung EMOTIONAL STRESS, KELESUAN FIZIKAL, hidup dalam keadaan…

Read More

Bila Alquran masuk ke dalam jantung hati.. Anda akan Kemaruk bercinta dgn Allah. Problems?

By | Aktiviti FormulaMasa, Blog, Sharing is Caring | No Comments

Bila Alquran masuk ke dalam jantung hati.. Anda akan Kemaruk bercinta dgn Allah. Problems? Sama saja. It’s just the matter of Upgrade yakin dan bersihkan jantung hati… . Quran Connection memerlukan ilmu yg berterusan. Jangan sesekali mengajarkan orang ilmu yg tidak lengkap. Itu membunuh namanya. Jangan berpegang kepada mana mana…

Read More