was successfully added to your cart.

BAGAIMANA ALQURAN SELESAIKAN SEGALA MASALAH KITA .

BAGAIMANA ALQURAN SELESAIKAN SEGALA MASALAH KITA
.
Selama ini ramai orang melihat Alquran itu dibaca untuk bekalan akhirat. Namun, ia menyebabkan ramai antara umat islam TERPAKSA ABAIKAN ALQURAN kerana keperluan lain di dunia lebih Urgent. Akhirat tak nampak impaknya lagi. Bagaimana Alquran selesaikan masalah kewangan, konflik keluarga, kerjaya, Stress, nak rehat cukup.
.
Benar Alquran untuk akhirat. Namun, sudah tiba masa untuk kita upgrade kefahaman tentang PENGGUNAAN ALQURAN itu. Bukan salah guru Alquran, namun kita sendiri lah yang harus MENGKAJI APAKAH SEBENARNYA ALQURAN. Bagaimana? DENGAN MENCUBA MEMAHAMI APA YANG KITA BACA DARI ALQURAN.
.
ISUNYA ADA 3 DI SINI
1) tiada masa untuk baca AlQuran apatah lagi untuk mengkaji. Maka sukar untuk consistent baca.
2) baca dah tapi tak faham
3) dah baca, tapi bagaimana Alquran selesaikan masalah?
.
Apakah anda alami apa yang saya nyatakan di atas?
.
Maka, untuk itu Seminar Auditlife Supermommy telah di design kan untuk selesaikan isu no. 1 agar anda boleh PERUNTUKKAN MASA. MENUJU CINTA ALLAH DALAM KESIBUKAN DUNIA.
.
Pelbagai Program di bawah FormulaMasa.com ini telah dihadiri oleh lebih 42,000 orang secara online dan offline. Dengan ribuan kisah transformasi HIDUP BERSAMA ALQURAN.
.
– Bagaimana mahu redesign hidup anda dalam kesempitan masa sekarang
– Bagaimana mahu restructure kewangan untuk keluar dari masalah kewangan
– Bagaimana mahu pergi haji/umrah dalam kesibukan dan kesusahan hidup
– Bagaimana untuk susun balik hidup agar kita punyai masa untuk ada Metime, ajar anak anak dan peruntukkan masa khas utk pasangan. Seterusnya kehidupan yang seimbang.
.
Details? Lihatlah di poster.
.
Asas kepada membuka kefahaman Alquran ada pada waktu special di waktu pagi. Maka, terus kami design kan seminar kali ini bermula awal pagi. Sebagaimana anda pandai uruskan masa untuk bersahur dan pergi kerja awal.. Begitu jugalah gayanya nanti.
.
MasyaAllah setakat hari ini, peserta yang booking tiket sungguh di luar jangkaan.
.
Dari Terengganu daftar di kuantan
Dari singapura daftar di sabah
Dari jitra kedah daftar di shah alam
.
Begitulah orang yang bijak. Hapuskan segala halangan untuk hadir.
.
Yang uniknya, seminar ini berubah kandungan nya mengikut peserta yang hadir. Ada online questionnaire untuk anda ceritakan kepada saya apakah masalah hidup anda. Kerana Alquran begitu perfect untuk customize kan. In shaa Allah, saya cuba yang terbaik. Tiada daya dan upaya melainkan bantuan Allah semata-mata. Allahuakbar!
.
Seminar ini diasaskan berdasarkan observation terhadap kedua ibu bapa saya. Bagaimana hidup bersama dan didik 10 anak hingga mendapat anugerah KELUARGA MITHALI Baru baru ini. Alhamdulillah! Allahuakbar! Tiada daya dan upaya melainkan bantuan Allah semata-mata.
.
Saya huraikan secara sains siap dengan step by step. In shaa Allah saya akan berkongsi pelbagai lagi tips “the secret of Quranic Time and Activities Management” untuk selesaikan masalah no. 1 dan 3 di atas.
.
Bagaimana pula untuk faham Alquran? MasyaAllah kami juga akan sponsor sebahagian PESERTA TERPANTAS pada hari ini yang available untuk ikuti kelas online “amazing Quranic Language” bersama ustazah Afeefah.
.
Satu matlamat kami di FormulaMasa.com..
Kita sama sama menuju cinta Allah. Merasai kewujudan Allah dalam setiap nafas kita.
.
Sungguh Alquran adalah panduan untuk kita kemudi kehidupan kita DI DUNIA agar kita dipandu hidup BERSAMA ALLAH menuju kehidupan akhirat. Kita ikuti contoh yang terbukti iaitu para rasul.
.
Apa jua formula, tindakan dan perkongsian di dalam seminar ini akan menyebabkan kita semua tiada pilihan lain selain TERPAKSA MENGAMALKAN ALQURAN. Allahuakbar!
.
Maka dengan ini, dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang..
saya buka pendaftaran seminar auditlife Supermommy!
.
Cara?
1- like love post ini
2- comment “kenapa anda mahu hadiri seminar ini….. (sekurang nya 50 patah perkataan)”
3- share post ini
.
Untuk harga yang lebih jimat. Harga normal adalah RM150/tiket, hari ini Rm90/tiket untuk pendaftaran berkumpulan lima. Sila screenshot kat comment anda dari kelima lima ahli kumpulan dan hantarkan kepada organizer.
.
Welcome to the world of Alquran!

About HusnaHaron

Leave a Reply