was successfully added to your cart.

PERSONAL COACHING….

PERSONAL COACHING….
.
Mana mana personal coaching.. Saya hanya bawa Alquran. Cukup kalam Allah utk merungkai segalanya… Dengan izin Allah sahaja.. Klien ini sudah sertai mini TimeREVAMP dan recharge 4x. Kata beliau..
.
“setiap timerevamp puan husna bercerita perkara yang baru.. Ayat Alquran yang berbeza…. Sebab puan husna customize content ikut online questionnaire yg diisi oleh peserta seminar.. Rugilah saya kalau tak datang recharge…”
.
Kali ini, adalah kali ke 2 personal coaching. Subhanallah.. Beliau benar benar makin upgrade penggunaan Alquran. Ramai orang sekeliling beliau menyertai timerevamp kerana AKHLAK BELIAU yg tanpa beliau sedari semakin meningkat.. Allahuakbar…
.
Yg lagi mengharukan.. Lihatlah segala nota beliau.. begitu lah juga kesungguhan beliau. Siapa yg berusaha pasti Allah balas.. Beliau buat apa yang saya sarankan dari Alquran utk beliau tingkatkan pendapatan.
.
1- unblock rezeki tanpa beliau sedari. Saya discover perkara ini ketika gali masalah kewangan beliau
2- action plan utk business beliau
3- upgrade sedekah dan zakat.
.
Kali ini beliau datang sebab projek makin banyak dapat.. Dan fokus beliau adalah “bagaimana nak uruskan kewangan” ikut cara Alquran pula…
.
Subhanallah… Memang benar kata kata Allah.. Alquran itu mukjizat…. Dan petunjuk. Kepada mereka yang UPGRADE YAKIN..
.
Jangan sesekali berlagak dengan apa jua ilmu yg kita ada. Jangan riak dengan apa jua kebaikan yg kita lakukan… Semua ini ada dinyatakan di dalam Alquran….
.
Astaghfirullahalazim..
Astaghfirullahalazim..
Astaghfirullahalazim..
.
Tiada daya dan upaya melainkan bantuan Allah semata-mata

About HusnaHaron

Leave a Reply