was successfully added to your cart.

Kerana alquran itu terlampau-lampau Best..

Best apabila diletakkan di dalam minda bawah sedar sebagai sistem kepercayaan.
.
Lagi Diyakini dgn hati..
Lagi “kuat” kesannya..
Bukan dibuat-buat percaya.
Dengan suntikan sedikkkkit shj ilmu sains yg juga IlmuNya, kesan alquran adalah Super luar biasa.
.
Tak reti dah nak cerita macam mana lagi.
Tak kisah lah orang nak kata saya ni gila quran ke..
Bajet bagus ke.. Mcm lah hebat sangat ke.. I just don’t care. Saya akan tetap kongsikan. Semakin ramai cintakan alquran.. Semakin success saya rasakan..
I don’t mind sharing my personal life to tell the world how Quran is reflected in life … Quran gunanya banyak di dunia ni. Akhirat tu mmg sah2 lah..
.
Kerana hanya Allah yang boleh berikan..
Pls… Mohonlah direct dgnNya. Kita sama-sama. Segala impian nafsu serakah kita tu is NOTHING to Him…. Sementara nikmat ini masih dipinjamkan… I will surely keep on sharing…
I will definitely keep on helping… Tak kisah lah melalui seminar ke.. Webinar ke.. Elearning ke.. Skype Personal Coaching ke.. Datang Office ke… Ada duit ke tak de duit ke.. In shaa Allah saya cuba bantu…
.
Apabila saya berkongsi secebis kecil ilmu quran, Saya bukan guru. Peserta bukan murid. Kerana guru paling agung adalah pencipta kita iaitu Allah yang Maha Membuka Pintu Hati. Kita sama-sama belajar
.
Setiap masa saya bermohon…
Ya Allah…pls help us.. Upgrade kan yakin di hati kami..
Bahawa alquran Mu ini ternyata memang benar..
Tolonglah bagi setiap orang merasai at least sekali “Bagaimana alquran membaca fikiran”..hingga bergetar seluruh badan… Hingga ketagih mahu lagi dan lagi..
.
Seriously… Satu kejayaan bagi diri saya bila melihat timeline Facebook saya hari ni.. Ramai yg post pasal Quran.. Pasal terjemahan Quran…pasal ajar anak quran.. Pasal journey with Quran.. Even gambar quran.. Apatah lagi bila ramai yang personally Contact.. Transformasi hidup dgn quran…(surah anNasr)
.
Di FormulaMasa, kami mahu bantu lebih ramai…
Untuk itu.. Moga kapasiti kami di Upgrade Allah..
Allahuakbar…Tiada daya dan upaya melainkan bantuanNya semata..
.
Maka, bulan ini kami di FormulaMasa menerima tajaan. Untuk menaja 2 seminar TimeREVAMP secara percuma. Bagaimana urus pelbagai kerja dalam masa yang teramat sedikit. Efficient at work, efficient at home and get life balance. Menggunakan side effect alquran dan hukum 561. Ya tajaan. Anda tidak perlu bayar kami. Yang mahu.. Sila Email info@formulamasa.com dengan tajuk “organisasi kami mahu TimeREVAMP”. Sebelum 19 January. Terima kasih

15966011_10154975154564533_32229549554092476_n

About HusnaHaron

Leave a Reply