Skip to main content

Allahuakbar! Inilah yg dikatakan sanggup buat apa sahaja kerana IMPIAN MEREKA AMAT PENTING UNTUK DICAPAI.

By October 21, 2018Blog, I - Ilmu

Allahuakbar! Inilah yg dikatakan sanggup buat apa sahaja kerana IMPIAN MEREKA AMAT PENTING UNTUK DICAPAI. 70% peserta ambil cuti untuk hadir seminar. Datang dari sarawak, Terengganu, melaka dan klang valley. Fyi, Seminar Auditlife Supermommy hanya dibuat waktu WEEKDAYS.
.
Ramai orang mahu pergi haji. Tapi untuk tinggal anak 2 jam waktu weekend utk dating suami isteri pun SERIBU KESULITAN. we can’t be selfish dan tamak tanpa let go sesuatu.. Jomkita tinggalkan anak untuk pergi haji dalam keadaan mereka BAHAGIA ditinggalkan. kerana sudah dia train untuk bergantung kepada Allah.
.
Malahan..dengan izin Allah yang Maha Berkuasa
.
Saya kongsikan kepada mereka
1) FAIL SULIT Pro rahsia bagaimana untuk dimampukan untuk dijemput ke mekah untuk haji/umrah. Dari perspektif usaha kita sebagai hamba Allah, mengikut Alquran. In shaa Allah.
.
2) Rahsia untuk urus rumahtangga dengan pelbagai shortcuts dan sistem agar SuperMommies boleh upgrade masa MeTime bersama Allah dengan tenang, focus buat side income, dating dgn suami hari hari 😍 dan ajar anak untuk lebih kenal Allah
.
3) Rahsia Auditlife Supermommy bagaimana nak track keadaan hati supaya Efficient dan ENERGETIC menggunakan side effects Alquran. Kerana Allah tolong.
.
4) Bagaimana untuk pastikan peserta bukan hanya hadir dan dengar di dalam seminar sahaja. Malahan PELAN TINDAKAN DI RANGKA TERUS DI DALAM SEMINAR..bagaimana untuk setiap masa bercinta dengan Allah. In shaa Allah.
.
5) Praktikal 5 level cuci hati dan Audit Cucian hati untuk upgrade connection. Side effects? Untuk pastikan pelan tindakan yg dirangka boleh dilaksanakan! Sebab mahukan cinta Allah setiap masa! Bersama Allah yg Maha Memberi Petunjuk menuju ke Syurga. In shaa Allah.
.
Alquran? Tiada lagi istilah bagaimana mahu consistent membaca Alquran. Kerana mereka didedahkan dengan bagaimana mahu bersama dgn Alquran MINIMUM 10 kali sehari dan akan lebih kerap bersama dengan Alquran…
.
Impian anda penting untuk kami bantu… Alquran has it all. Let’s together “drive” our Alquran.
.
Next Seminar banyak di Sabah dan Klang Valley.
Lokasi lain? Mohon datang ke sini lah ya. Badan saya 1 je. Tak boleh nak split 1000 untuk berseminar depan rumah anda ya. Mohon maaf. 🙏
.
Next seminar audit life supermommy?.
Nak join? Sila tinggalkan comment yg anda mahu join. Ehem.. Sebagaimana anda reserve cuti tahunan untuk Aidilfitri, begitu juga.. Saya cadangkan anda reserve cuti untuk seminar ini juga..
.
Tiada daya dan upaya melainkan bantuan Allah semata-mata.

HusnaHaron

Leave a Reply