Skip to main content

ALLAHUAKBAR! 40 tickets offered. And all sold out.

By October 19, 2018Blog, I - Ilmu

ALLAHUAKBAR! 40 tickets offered. And all sold out.
.
Seminar TimeREVAMP sebenarnya banyak pasal Quranic time management..untuk mempermudahkan kita untuk hidup seimbang, capai pelbagai impian dengan TENANG.. bukan terkejar kejar. Ia melibatkan Alquran kerana PENGASINGAN HIDUP DGN ALQURAN Menyebabkan kehidupan jadi serba lelah.
.
Menukar setting kita dari Self Independent kepada Allah’s dependence. Mahukan Allah dalam setiap perkara.. Tiada daya tanpa bantuan Allah..
.
Bila dikongsikan pelbagai skill dan formula…peserta kebanyakan tersangat berminat dgn Alquran. Walaupun ada yg tak pandai baca AlQuran.. Saya tetap kongsikan APA YANG BEST PASAL ALQURAN.. Saya hanya sampaikan sahaja sedikit skill yang Allah pinjamkan… Peserta yang practice 100% dan Allah lah yang Memberi. Allah Maha Baik.
.
Bersama Quran saya kongsikan.
1) formula Quran Healing to Unblock the energy untuk rasa energetic.. Rasai instantly dengan izin Allah. result berbeza mengikut situasi berbeza peserta
.
2)formula Quranic Ideas untuk setelkan pelbagai masalah hidup peribadi
.
3) Ada 8 formula CUCI HATI YANG DIAUDIT MENGIKUT situasi peribadi setiap peserta
.
4) formula Quranic Financial Revamp, restructure kewangan ikut Alquran untuk menjemput pelbagai rezeki. Alhamdulillah they experience instant result.
.
5) formula Search Your Khalifah Code.
6)formula Vacuum untuk ilmu, kewangan, upgrade yakin…
.
MasyaAllah! Saya amat kagum dengan teman di Facebook (followers and friends). Terima kasih atas kepercayaannya.. Saya ni tiada apa. Saya share aja apa yang dipinjamkan Allah.
.
Datang dari sabah. Flight berkali kali cancel. Sudah hampir give up,tapi sanggup beli flight baru… Hasil kesungguhan beliau Allah balas dgn connection dgn Alquran yg sungguh miracle.
.
Yang datang dari Johor, apply cuti last minute approve.. Allah balas dengan memahami Alquran dgn Formula baru tadabbur Alquran.
.
Ada yang tak dapat datang sebab husband tak bagi hadir hari ke tiga sebab tiada siapa yang jaga anak. Lantas beliau amalkan formula yang dikongsi kan pada hari pertama. Tiba tiba kakak yang dari Singapore mahu balik sempena birthday mak yang sudah meninggal dunia. Lantas kakak itu jaga anak, dan beliau habiskan program. Kata beliau pelbagai isu peribadi setel dgn Alquran. ALLAHUAKBAR!
.
Saya kongsikan KUNCI ALQURAN. baca surah al fatihah je. Surah yang dah biasa dibaca kan. Bila dibaca dengan kuncinya.. Impaknya langit dan bumi dgn izin Allah.
.
Ramai yang sangka ada gangguan…
Saya tidak expert bab itu. Yang saya tahu Alquran ada solusi untuk segalanya. Allahuakbar!
.
Tiada daya dan upaya melainkan bantuan Allah semata-mata
.
So bagaimana? Nak join yang next?
Kalau mereka boleh determined bersungguh.. Anda juga boleh! Standby siap siap ya..
– siapa yg nak jaga anak.. Boleh train dari sekarang
– backup cuti siap siap
– sediakan kewangan
– yg utama DOA DOA DOA PADA ALLAH..
.
saya tiada apa. ALLAH YG ADA SEGALANYA.
.
tiket cepat sold out. Set see first ya fb ni..
.
So nak join yang next?
Alumni jemput datang lagi. Banyak formula baru saya perkenalkan. ALQURAN IS THE BEST!

HusnaHaron

Leave a Reply