Ketahui Formula Masa

Untuk Jadikan Hari Anda Lebih Produktif!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
1
1

JEMPUT PN HUSNA KE TEMPAT ANDA
Jemput Sekarang!

Seminar Akan Datang?

 

Baca Selanjutnya...

Seminar Lepas?

 

Baca Selanjutnya...

Alhamdulillah, setelah mengikuti program ini, kehidupan lebih tersusun, dapat allocate masa untuk ajar anak al quran... Ilmu yang saya pelajari ini amat erguna dan tidak diajar di sekolah dan dimana-mana tempat.

Faridah Hanim, Pensyarah

Siapa sangka hidup sy sebagai Doktor yg dulunya tersangat sibuk.. kini penuh dgn aktiviti baking, travelling, bisnes dan yg penting sy ada masa utk ajar anak2 tiap2 hari! Alhamdulillah dipertemukan dgn Pn Husna Haron. FormulaMasa.com mmg sgt best!

Dr Aisyah

Siapa cakap kerja government tak sibuk? tp lepas join kelas online & seminar..langkah saya makin laju! Bisnes, homeschooling, dating dgn husband... what a wonderful life! Thanx FormulaMasa.com~

Pn Maznah

Benar! langkah lebih laju lepas faham formulamasa. Dulu saya berniaga online je. skrg alhamdulillah sudah ada kedai dan beratus agent!

Pn Sarah, Businesswoman

Program ini sangat membantu buat saya yang sebelum ini sangat tunggang langgang rutin harian... Semoga usaha dan program ini berterusan dan diberkati kerana ianya sangat bermanfaat dan berinformasi..

Hairulniza. Ibu Berkerjaya

Kami guru2 Malaysia dah lama tak cukup masa.. Dengan saya yg ada anak 5 ni, mmg tak cukup masa. Tidur memang tak cukup. Hobi mmg dah lama lupa! tapi kan ebook awak ni mmg bagus sgt2.

Norsalwa, Guru

Banyak betul tips yang dkongsikan dalam ebook tu. mmg membantu! Sekarang dah bleh revamp my routine.

Khalidah

TAK CUKUP MASA?
BANYAK KERJA? BADAN PENAT? TIADA MASA?

pengurusan masa wanita bekerjaya

Skill pengurusan masa anda mungkin sudah berpuluh tahun.
Pelbagai cara yang kreatif telah diaplikasikan.
Anda selesa dgn pencapaian Bekerja – Urus Rumahtangga – Jaga Anak.

NAMUN PERSOALANNYA, adakah anda menjalani kehidupan yang sama seperti 3 tahun lepas?

Rutin sahaja…

kalau nak didik anak di rumah, tidak boleh consistent.
Kalau boleh didik, rumah bersepah pula
Kalau buat side income, tak mampu buat setiap hari,
apatah lagi rehat yg cukup dan berhobi.

Anda mencari sesuatu dengan pengurusan masa anda?

Anda merasakan, “Aku layak nikmati hidup yang lebih selesa & gembira”?

PERNAH JUGA TERFIKIR PASAL NI…

ANGAN SEBELUM KAHWIN?

Hidup hanya berpusing sekitar urus rumahtangga, kerja, anak2, makan & tidur?

ILMU DAH MAKIN LUPA?

Seminar dah macam-macam pergi. TAPI tak boleh nak konsisten apply apa yang dipelajari. Sebab? TIADA MASA LAAAA...!

PERLU DUIT LEBIH $$$$$$$$

Bukan tak bersyukur, TAPI memang perlu duit lebih. GST, belanja anak, dapur, semua naik. Nak kata terlebih belanja... Memang tidak lah

MAKIN KURANG MASA UNTUK PASANGAN

Aduhai... Teringin aku membelaimu... Dating... Spend masa berkualiti, tepuk-tampar... Tapi... Aku sangat penat!

SANGAT BERSALAH PADA ANAK...

Tengok anak2 tidur, rasa bersalah sangat2 sebab tak boleh spend banyak masa. Jeles tengok ibu lain boleh consistent ajar anak kat rumah. Lagi bersalah, kalau sub 100% kepada sekolah/ taska.

RINDU BADAN SEBELUM KAHWIN

Badan? Dah lari shape. Perut makin buncit. Muka makin kusam. Nak bergaya pun tak ada perasaan. Nak exercise? PENAT lahh...

Apa yg Anda Alami adalah NORMAL

TAPI, MAHUKAH KEKAL DALAM KEHIDUPAN MACAM TU?

Semestinya TIDAKKKKK

TAPI MACAM MANA? KEHIDUPAN SEKARANG NI DAH PACK! RUTIN NI TAK LEH NAK TUKAR DAH.. DAH BUNTU!

MASALAH MASA TAK DISELESAIKAN?

Kaki injured, TAPI nak berlari.
(Itulah perumpamaan utk org yg ada masalah masa)

Bila kaki sakit, oktor akan minta kita rehat dulu.. Then slowly jalan.. Brisk walk.. Baru lah lari and speed..

Kalau ada masalah masa.. Tak dibetulkan dulu.. Buat apa pun, Progressnya akan slow..

1- Kalau ajar anak, tak leh nak consistent
2- Kalau bisnes, sama ada bisnes slow atau bisnes laju with someone somehow me jauh perhaps the family
3- In anyways.. The physical is so much exhausted. Lesu. Apa yang dikejar sampai tak dapat2 tu..

ANDA WANITA BEKERJAYA?

INI YANG ANDA ALAMI DAN RASAI ???

  • Hidup sekarang mmg dah terurus tapi semuanya Kehidupan rutin yg diulang setiap hari.

  • Memanglah bergaji..TAPI komitmen tinggi! Perlu duit lebih..

  • Tapi kalau buat side income, rumah mcm tongkang pecah! 

  • Anak-anak sgt bijak! & Pakar bab sepahkan rumah

  • Penat balik kerja, tak sanggup nak hadap baju bertimbun!

  • Aku penat, aku nak masa, nak duit, nak bahagia, nak lebih senang..

  • Tiada maid untuk bantu anda

  • Badan? usah kata lah… penat & tak cukup rehat dah sinonim

KENAPA TUNGGU LAGI? JOM! SERTAI KAMI Daftar Sekarang!

Sebelum saya cerita lebih lanjut, sila isi nama dan email untuk saya hantarkan free ebook pasal idea formula masa ni

pengurusan masa wanita bekerjaya






We respect your email privacy

SEMINAR “FORMULA MASA”
SKILL & TEKNIK MASA

Pengurusan masa Wanita bekerjaya

Testimoni Kelas Online – Pic 1

Pengurusan masa wanita bekerjaya

Seminar MARA – KL pic3

Pengurusan masa wanita bekerjaya

Seminar MARA – KL pic2

pengurusan masa wanita bekerjaya

Seminar MARA – KL pic1

Pengurusan masa wanita bekerjaya

Seminar Shah Alam SACC – Pic4

Pengurusan masa wanita bekerjaya

Seminar Shah Alam SACC – Pic3

Pengurusan masa wanita bekerjaya

Seminar Shah Alam SACC – Pic2

Pengurusan masa wanita bekerjaya

Seminar Shah Alam SACC

APA YANG AKAN DIPELAJARI?

SUSUN BALIK KEHIDUPAN

Anda tetap melalui kehidupan mcm skrg, cuma akan ada perubahan dari segi cara kerja, skill dan teknik untuk maksimumkan masa 24 jam anda.

  • IMPIAN PERIBADI –  Masa hanya akan ada selepas kita jelas dengan impian. Formula 8 in 1 (Hidup SEIMBANG) Spritual – Exercise – Ilmu – MeTime –BersihRumah – Anak&Pasangan – Networking – Gaji & Business
  • FORMULA MASA WAJIB – Formula ini terbukti berkesan kepada semua yang mengamalkannya. PROVEN
  • SISTEM HIDUP –  Dengan Sistem Hidup ini, peserta akan tahu kenapa selama ini hidup terumbang ambing dan kelam kabut. Sekiranya sistem ini tidak diikuti, apakah kesannya. Sekiranya diikuti, anda mampu speed mencapai impian anda
  • KENAL KARAKTER DIRI –  Setiap individu mempunyai karakter, kelebihan dan kekurangan yang unik. Anda akan diajar Formula Masa yang di customize mengikut perangai anda. Bukan Main ikut style kerja orang lain sahaja.
  • KAWALAN MASA –  Ia memerlukan skill dan teknik rahsia & Teknik pernafasan tertentu. Setiap perserta akan diajar secara praktikal

ENJOY HIDUP ANDA!

Hidup anda, anda tentukan. Mesti pilih nak kehidupan yang best kan? no more “umpama maid tak bergaji di rumah sendiri”

  • ESQ –  Memastikan setiap elemen kehidupan berpaksikan ketuhanan, Allah Yang MAHA ESA
  • ADJUSTING KEWANGAN – Kebanyakkan orang yang sibuk kebiasaannya mengejar duit/harta. ketahui bagaimana untuk adjust kewangan anda agar anda boleh maksimumkan masa.
  • ENERGETIC TANPA PRODUCT –  sekiranya anda mengamalkan product, ia adalah bonus. tapi, anda akan diajar tanpa product
  • MAXIMUM MASA UNTUK PASANGAN. –  Tanpa kita sedari, fokus dan kasih sayang kita kepada pasangan mungkin sudah berkurang atau makin luntur. Pelajari bagaimana max masa untuk ini
  • MAXIMUM MASA UNTUK PARENTING. –  Sukar untuk mendidik anak sendiri sekiranya kita bekerja. Pelajari maximize masa untuk mendidik anak atau partime homeschooling
  • ME-TIME & HOBBY. –  Rehat yang cukup, lakukan perkara yang anda suka dan berhobi ADALAH KEWAJIBAN yang anda akan dapat setelah praktikkan FORMULAMASA

BAGAIMANA CARA BELAJAR?

1- Selepas Mendaftar, anda akan diminta untuk mengisi Soalan Survey. Untuk Pn Husna Haron analisa apakah masalah Masa anda

2- Kandungan Seminar tidak sama untuk setiap lokasi. Pn Husna akan customize mengikut masalah masa anda.

3- Terdapat beberapa homework sebelum seminar bagi membantu anda faham.

4- Setiap Peserta akan mendapat Workbook yang mengandungi nota & kertas kerja yang mengikut kehidupan peribadi setiap peserta

Game & Praktikal secara terus apa yang dipelajari

Bagaimana menggunakan Smartphone dengan terkawal. Bukan dikawal oleh smartphone. Untuk ini, setiap peserta perlu download beberapa saranan Apps (FREE) sebelum seminar.

Pelbagai exercises untuk home workout. Tak lama pun tapi efektif. Berdasarkan pengalaman trainer sendiri.

Bagaimana ajar anak 1 tahun, kemas mainan sendiri. Formula wajib belajar

Seterusnya, bagaimana naak 2 tahun – 5 tahun boleh kemas bilik dan bantu di rumah.

KENAPA TUNGGU LAGI? JOM! SERTAI KAMI Daftar Sekarang!

APA KATA MEREKA?

DOWNLOAD TEMPLATE HOMEWORKTemplate Seminar!

KENAPA TUNGGU LAGI? JOM! SERTAI KAMI Daftar Sekarang!