Bantu kenalan anda! Sharekan Website ini Di Facebook anda.

SIBUK? 

ada 50 to-do-list, tapi anda hanya mampu siapkan 20 shj dalam 24 jam? jom, tonton video pendek ini

 

Rata-rata wanita bekerjaya mengadu perkara berikut.

Cuba pilih yang mana satu kah anda?

Mungkin anda ada kombinasi situasi dibawah

BEKERJA

(MAKAN GAJI)

& / atau ada side income

Kebanyakkannya adalah pegawai kerajaan atau pekerja swasta. Anda mempunyai pendapatan tetap. 

  • balik kerja dah penat - kadang2 kerja pejabat pun terpaksa bawa balik rumah
  • Anak-anak asyik nak berkepit - anda rasa semakin sukar untuk buat kerja rumah
  • Pasangan  - kadang2 membantu.. tp mungkin juga berjauhan dengan pasangan (weekend jumpa)
  • Rumahtangga - takat masak simple, urus anak2 ok lah. tapi terpaksa pejam mata rumah bersepah. 
  • Side Income/business online? time sempat je. aduh!

WAHM /SAHM / Suri Rumah 

Anda mungkin adalah seorang suri rumah. Atau dulu pernah bekerja namun membuat keputusan untuk jadi surirumah dan bekerja dari rumah

  • Anak asyik nak berkepit - nak2 kalau anak kecil. nak masak, nak urus rumahtangga pun susah
  • Tiada rehat - setiap masa bekerja. dari bangun pagi hingga tidur. tiada istilah cuti bagi anda. PENATNYA!
  • Business Online / dropship - time anak tidur baru boleh buat. tapi kalau anak yg jenis susah tidur? ermm..kadang2 time anak main boleh lah nak layan smartphone..
  • kalau ada duit extra best juga - tapi susah nak fokus business

BUSINESS

(FULL TIME)

Anda bekerja sendiri atau memiliki beberapa orang pekerja. Kehidupan anda sangat sibuk dan berkitar perihal bisness & rumah. 

  • setiap masa otak fikir duit -  marketing, nak bayar itu ini.. penat juga lah
  • Tiada rehat - bagi anda setiap masa adalah peluang untuk tambahkan pendapatan. Kadang2 terlupa hari.
  • sudah hadiri pelbagai seminar business - ilmu dah ada, tapi masalahnya tiada masa pula untuk amalkan apa yg dipelajari.
  • rumah dan keluarga - ermmm.. kadang2 memang terabai juga kerana perniagaan ni penting. Bimbang juga kalau anak2 terabai. 
  • berkorban? - orang kata permulaan memang kena berkorban. itu yang anda amalkan. Ohh no! pls no!
  • Maid - Mungkin ada. kalau tiada susah juga!.

Anda Wanita Bekerjaya ?

INI YANG ANDA ALAMI DAN RASAI ???

  • Hidup skrg mmg dah terurus tapi semuanya kehidupan rutin yg diulang setiap hari.

  • Memanglah bergaji..tapi komitmen tinggi! perlu duit lebih..

  • Tapi kalau buat side income,rumah mcm tongkang pecah! 

  • Anak-anak sgt bijak! & pakar bab sepahkan rumah 

  • Penat balik kerja, tak sanggup nak hadap baju bertimbun!

  • Aku penat, aku nak Masa, Nak duit, Nak bahagia, Nak lebih senang.. 

  • Tiada maid untuk bantu anda

  • Badan? usah kata lah... Penat & tak cukup rehat dah sinonim

Pernah Juga Terfikir Pasal Ni..


Angan2 spt sebelum kawen

Atau hidup hanya berpusing sekitar urus rumahtangga, kerja, anak2, makan & tidur ?

Perlu Lebih DUIT $$$$$

Bukan tak bersyukur, tapi mmg perlu duit lebih. GST, belanja anak, belanja dapur, semua naik. Nak kata terlebih belanja.. memang tidak lah

Sangat Bersalah Pada Anak..

Tengok anak2 tidur, rasa sgt bersalah sebab tak boleh spend banyak masa. Jeles tengok ibu lain bole consistent ajar anak kat rumah. Lagi bersalah, kalau sub 100% kepada sekolah/taska

Ilmu dah makin lupa ?

Seminar dah macam-macam pergi. Tapi tak boleh nak consistent apply apa yang dipelajari. Sebab?? TIADA MASA LAH  !

Makin Kurang Masa utk Pasangan

Aduhai..teringin aku membelai mu.. dating.. spend masa berkualiti, tepuktampar... Tapi aku sangat penat.. 

Rindu Badan Sebelum Kawin

Badan? dah lari shape. Perut makin buncit. Muka makin kusam. Nak bergaya pun x de perasaan. Nak Exercise? Penat lah..

Apa yg Anda Alami adalah NORMAL

Tapi, mahukah kekal dalam kehidupan macam tu?

Semestinya TIDAKKKKK

Tapi macam mana? Kehidupan sekarang ni dah pack! rutin ni tak leh nak tukar dah.. dah buntu!

e-learning FormulaMasa

PENGENALAN (Sila tonton video ini)

APA YANG AKAN DIPELAJARI

SUSUN BALIK KEHIDUPAN

Anda tetap melalui kehidupan mcm skrg, cuma akan ada perubahan dari segi cara kerja, skill dan teknik untuk maksimumkan masa 24 jam anda. 

  • FORMULA MASA VS HIDUP -  Pelajari bagaimana adjust rutin hidup so, boleh focus parenting, business, hobi. Bukan kehidupan biasa2 saja
  • FORMULA PASEJI -  Masak 3 lauk 15 minit. Masak cara pantas, sedap dan Jimat banyak duit!
  • FORMULA ZZZAAASSS  -  Formula urus pakaian berlonggok 1 family, 1 jam je seminggu
  • FORMULA KUASA SENDUK -  Ajar pasangan & anak2 guna system rumah, so tidak perlu berleter lagi (guna karakter family).
  • FORMULA PARENTING -  Anda tentukan apa yang anda ingin ajarkan pada anak2. Saya akan ajarkan bagaimana untuk "adakan Masa" dan "Consistent" mengajar. Termasuklah partime homeschooling & ajar anak al-Quran

ENJOY HIDUP ANDA!

Hidup anda, anda tentukan. Mesti pilih nak kehidupan yang best kan? no more "umpama maid tak bergaji di rumah sendiri"

  • FORMULA WOHOO! -  Formula kekal bertenaga tanpa produk, tak leh asyik melepek je bila balik kerja
  • FORMULA SPEED H.U.S.N.A -  Formula Sistem Rumah & Cara Kerja Shortcut Pantas
  • FORMULA FUNTIME H.A.R.O.N -  Formula Masa untuk Me-Time, duduk rilex santai2. Wow! Bestnya!
  • FORMULA S.E.I.M.B.A.N.G. -  Formula 8 in 1 (Hidup SEIMBANG) Spritual – Exercise – Ilmu – MeTime –BersihRumah – Anak&Pasangan – Networking – Gaji & Business
  • FORMULA D.A.T.I.N.G. -  cakap kat pasangan anda.. Jom kita dating! tak semestinya atas katil saja ya.

BAGAIMANA CARA BELAJAR 

CARA BELAJAR E-LEARNING FORMULA MASA

Anda akan terima USERNAME dan PASSWORD.

LOGIN dan anda boleh download ebook (dan print), tonton video

  • PERLU ADA INTERNET & LAPTOP 
  • EBOOK - Lebih 250 mukasurat. Padat dengan Tips, Gambar dan Workbook. Boleh diprint. Saya selalu update kandungan, maka anda boleh download berkali-kali. Kalau versi buku, takkan nak beli berkali-kali kan?? ebook sgt mudah!
  • PELAN TINDAKAN - segalanya sudah tersedia! hanya ikuti dan sepantas 2 hari, hidup anda lebih teratur
  • TEMPLATE WORKBOOK - untuk permudahkan anda belajar, segala template sudah disediakan. Anda hanya perlu isi ikut situasi anda!
  • VIDEOS - ada lebih 50 video pendek ikut topic. agar anda lebih mudah faham. boleh bawa laptop ke dapur / bilik untuk anda ikuti langkah demi langkah bagaimana untuk lakukan saranan yg diajari.
  • MEMBERSHIP - memandangkan saya selalu update kandungan ebook dan video, anda boleh selalu akses sepanjang 3 bulan ini!
  • SISTEM PEMANTAUAN EMAIL - Anda kan sibuk? mana ada masa nak baca ebook dan bertindak. Saya akan bantu memantau dan "ketuk" agar anda berjaya. Tetapi tindakan adalah 100% kehendak anda.
  • PERSONAL COACHING - untuk mereka yg mempunyai masalah masa kronik

ROAD TOUR SELURUH MALAYSIA 

Sudah ramai yang menyertai !!!

APA KATA MEREKA YANG SUDAH SERTAI ?

KENALI FOUNDER & TRAINER : HUSNA HARON

NAK JOIN KE NAK JOIN?

KENAPA nak tunggu lagi?

  • lambat join, anda akan lebih kelam kabut

  • lambat decide, badan anda yang penat! orang lain termasuk pasangan "ada aku kisah??"

  • Lambat selesaikan masalah masa, segala progress yang lain juga slow... nak ajar anak, side income, hobi, kewangan..

  • Lambat lock harga ini, next time harga lebih tinggi. Jangan kata kami tak beritahu!

  • Lambat bertindak, selamanya lah masalah masa menghantui diri..

  • Jangan sampai, anda tua dari usia sebenar kerana tiada masa rehat

  • Jangan sampai, anak2 dan pasangan menjauh kerana kesibukan anda

  • Nak cari di google? trust me... yg ada mmg banyak tapi tidak selesai juga. pasti anda pernah google sebelum ini kan?

BERAPA HARGA?

 MASALAH MASA TAK DISELESAIKAN?

Kaki injured, Tapi nak berlari.
(itulah perumpamaan utk org yg ada masalah masa)

Bila kaki sakit, doktor Akan minta kita rehat dulu.. Then slowly Jalan.. Brisk walk.. Baru lah lari Dan speed..


Kalau ada masalah masa.. Tak Di betulkan dulu.. Buat apa pun, progress nya akan slow..


1- Kalau ajar anak, tak leh nak consistent
2- Kalau bisnes, sama ada bisness slow atau bisness laju with someone somehow me jauh perhaps the family
3- in anyways.. The physical is so much exhausted. Lesu. Apa yg Di kejar sampai tak dapat2 tu..

Offer Coupon Code Diskaun akan tamat dlm masa

Diskaun hanya untuk hari ini sahaja! Saya baru update tadi coupon diskaun ya

Thursday, September 8th, 2016

SOALAN?

Anda Ada Soalan Sebelum Menyertai?

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.