Ketahui Formula Masa

Untuk Jadikan Hari Anda Lebih Produktif!

 

Selamat Datang

Ke Formula Masa

1
1

Apakah Disebabkan Aktiviti2 ini, Anda Rasa SIBUK dan TIADA MASA? 

Nak DUIT EXTRA

Sama ada anda buat side income atau business, kebanyakkan masa anda tertumpu kpd aktiviti bisnes. Jumpa customers, belajar ilmu baru, operasi (online bisnes/kedai). Anda rasa tersangat sibuk!

Aktiviti Parenting

Anak makin membesar. Rasa bersalah juga kalau segalanya di-sub kpd Sekolah/taska semata. Paling tidak pun, nak juga temankan anak buat kerja sekolah. Atau beraktiviti bersama2.

Urus rumahtangga

Balik bekerja dah penat. kadang2 rumah umpama tongkang pecah. Baju menggunung nak dilipat, bersepah dgn mainan anak, dapur & bilik air usah kata lah. Nak Masak lagi?

MAID?

Mmg impian lah nak ada maid. Tapi tak mampu. Kalau mampu pun, mcm tak percaya je. Tapi terpaksa hadaplah segala kerja rumah. Penat nya!

HOBI?

Ermmm..apa hobi aku eh? mcm dah lama je tak buat. Kalau ada masa extra, rasa nak tidur cukup2.. takpun main dgn anak2.

Pasangan ku? Apa citer?

Rasa-rasanya si dia pun perasan anda dah lama tak layan dia seperti dulu. Sama2 faham lah kot. Sama2 penat kerja & urus rumahtangga. Tapi… sampai bila?

Pengurusan masa Wanita bekerjaya

Testimoni Kelas Online – Pic 1

Pengurusan masa wanita bekerjaya

Seminar MARA – KL pic3

Pengurusan masa wanita bekerjaya

Seminar MARA – KL pic2

pengurusan masa wanita bekerjaya

Seminar MARA – KL pic1

Pengurusan masa wanita bekerjaya

Seminar Shah Alam SACC – Pic4

Pengurusan masa wanita bekerjaya

Seminar Shah Alam SACC – Pic3

Pengurusan masa wanita bekerjaya

Seminar Shah Alam SACC – Pic2

Pengurusan masa wanita bekerjaya

Seminar Shah Alam SACC

Kelas Online “Revamp”

Kelas Online, Anytime, Anywhere, AnyGoals. Pelajari bagaimana utk reset dan susun balik aktiviti harian anda dengan pelbagai formula masa shortcut. Hanya berikan 2 hari utk rasai perubahan hidup.

Baca Selanjutnya...

Seminar “Formula Masa”

Ia adalah Skills & Teknik bagaimana mengatur masa & urus aktiviti anda yg pelbagai. Ikut karakter dan perangai anda. Anda diajar Rangka Masa. tetapi pengisian aktiviti adalah ikut impian anda masing2.

Baca Selanjutnya..

Personal Coaching

Terutamanya utk anda yg ada kes kritikal yg mana faktor luaran membuatkan anda tak mampu kawal masa anda. Cth, business yg tiada sistem, masalah dalaman, terlalu banyak tugas dibahu anda. Anda rasa “Lost!”

Baca Selanjutnya...

Kenali Coach anda, HUSNA HARON. Mengajar berdasarkan pengalaman!

Lihat Portfolio

14
FB Followers
5
Modul
60
Video Tutorial

Siapa sangka hidup sy sebagai Doktor yg dulunya tersangat sibuk.. kini penuh dgn aktiviti baking, travelling, bisnes dan yg penting sy ada masa utk ajar anak2 tiap2 hari! Alhamdulillah dipertemukan dgn Pn Husna Haron. kelas online ini mmg sgt best!

Dr Aisyah

Siapa cakap kerja government tak sibuk? tp lepas join kelas online & seminar..langkah saya makin laju! Bisnes, homeschooling, dating dgn husband... what a wonderful life! Thanx FormulaMasa.com~

Pn Maznah

Benar! langkah lebih laju lepas faham formulamasa. Dulu saya berniaga online je. skrg alhamdulillah sudah ada kedai dan beratus agent!

Pn Sarah, Businesswoman

Revamp Your Routine

Penyelesaian untuk Masalah Masa. Pelajari Sistem Hidup yg tersusun di Kelas Online. Dan Pelajari Teknik & Skill Urus Masa di Seminar Formula Masa! Kerana impian dan kebahagiaan anda sekeluarga adalah lebih penting..

Kepakaran Kami

Pn Husna dan Team, akan bantu anda untuk improve kan masalah masa. Dengan Kelas Online, Seminar dan Personal Coaching. Ilmu, Ketukan dan guidance akan diberikan. Tindakan & kejayaan 100% bergantung kpd Anda

Kenali Husna Haron

Founder & Coach. Beliau mengalami masalah Masa yg amat kronik sebelum ini. Hingga lah beliau temui formula Revamp Your Routine dan masalah Masa beliau semakin improve. Kini, formula itu diajarkan kepada ribuan wanita bekerjaya!

Anak anda > Bijak

Setiap parents ada plan yg tersendiri utk anak2 kan. Anda tentukan, kami akan bantu bagaimana untuk ADAKAN masa utk anak2 syurga anda yg bijak itu.

Mahu Selesaikan Masalah

Pengurusan MASA & AKTIVITI?

Sertai Kelas Online   Sertai Seminar

logo-footer-transparent-v2

molpay-payment